Zülfü Görgün İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda öğrenci yetiştiren Zülfü Görgün İmam Hatip Orta Okulunda, teknolojiden hem eğitim hem de sosyal açıdan etkin şekilde faydalanabilen, çevreci, bilgi çağının gereklerinin yerine getirebilen, dünya ülkeleriyle eşdeğer kurumlarda bilgi ve teknolojide rekabet edebilir duruma gelebilen, tüm öğrenci ve çalışmalarının teknolojiden faydalanmasını sağlayan, bilgiye istedikleri an ulaşmalarını sağlayacak ve bu konuda kendini sürekli yenileyen, gelişmeleri takip eden kaliteli seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir kültürle, sorunların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekler doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadili doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, vatanının ve milletini seven, insan haklarına saygılı bireyler olmalarını sağlamaktır. Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Çevremizde eğitim vermek için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Çarşamba günü: 08:20-15:20 Diğer günler: 08:20-14:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 544

Telefon - 0414 316 04 73

Belgegeçer - 12

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://zulfugorguniho.meb.k12.tr

Adres - Bamyasuyu Mahallesi 127.Sokak No13 Haliliye/Şanlıurfa

Öğretmen :27
Öğrenci :446
Derslik :14
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1044
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim

Yerleşim Yeri - Şanlıurfa Abide Park Arkası, Eski Kız İmam Hatip Lisesi yeri Bamyasuyu Mahallesi 127. Sokak No:15 Haliliye Şanlıurfa

Adres - Bamyasuyu Mahallesi 127.Sokak No13 Haliliye/Şanlıurfa

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0 Km